+380969522339

Показати меню

Віза в Аоминь

Умови отримання візи в Аоминь
Для отримання візи громадянам країн СНД слід звертатися в посольство КНР.

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний мінімум 30 днів;
• запрошення або ваучер;
• квитки в обидва кінці;
• докази платоспроможності з розрахунку 500 MOP на кожен день перебування.

Вартість
Приватна віза Макао коштує 100 MOP ($ 12), для дітей до 12 років - 50 MOP ($ 6), сімейна - 200 MOP ($ 24). Вартість візи для організованих груп більше 10 осіб - 50 MOP ($ 6) на людину. Індивідуальні відвідувачі можуть отримати візу в аеропорту Макао після прибуття, надавши ті ж документи і сплативши збір 100 МОР.

Термін дії
30 днів
Візу можна продовжити на місці, звернувшись в Імміграційний офіс Макао мінімум за 5 днів до закінчення терміну її дії.

Митні правила
На ввезення електричних приладів і обладнання стягується податок 5%.
Експортних мит немає, але оскільки подорож майже завжди проходить через Гонконг, потрібно дотримуватися гонконгських норм.

Гроші
Ввезення і вивезення валюти не обмежені.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 50 сигар, або 250 г тютюнових виробів;
• до 1 л вина і до 1 л іншої алкогольної продукції;
• товарів особистого користування на суму не більше 10 000 Патак.
Ввезення овочів, риби і м'яса обмежене.
При вивезенні коштовностей, золота, фото-і відеокамер, годинників і електричних товарів необхідно мати квитанцію з магазину, що підтверджує законність їх придбання (у багатьох випадках достатньо гарантійного талона або касового чека).

Заборонено:
• ввезення наркотиків і пестицидів;
• вогнепальної зброї;
• рідкісних різновидів рослин і тварин.