+380969522339

Показати меню

Віза в В'єтнам

Умови отримання візи до В'єтнаму

Документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше шести місяців з моменту прибуття в країну;
• 2 анкети, заповнені англійською або французькою мовою і підписані особисто заявником.
• 2 однакові кольорові фотографії 4 х 6 см;
• запрошення (факс) від приймаючої сторони.

Вартість
25 USD

Термін видачі
5-7 днів

Термін дії
30 днів

Митні правила
Ввезення побутової та обчислювальної техніки підлягає обов'язковому декларуванню. Вся техніка, яка не задекларована, буде дозволена до вивозу тільки при оплаті митних зборів або наявності чека про її придбання в місцевих торгових організаціях. Рекомендується зберігати докази всіх витрат, понесених в країні в період перебування. Заборонено вивіз антикваріату і предметів мистецтва, ювелірних прикрас і предметів народного промислу без відповідного документального оформлення.

Гроші
Ввезення іноземної конвертованої валюти не обмежено. Суми понад $ 3000 необхідно декларувати, так як вивіз валюти дозволяється тільки в межах декларації.
Вивіз національної валюти заборонений.

Дозволено:
• ввезення до 400 сигарет, 100 сигар або 500 г тютюну;
• до 2 л алкогольних напоїв міцністю до 22% або 1,5 л міцних алкогольних напоїв (загальний обсяг алкоголю - не більше 3 л);
• до 5 кг чаю;
• до 3 кг кави;
• духів і парфумерії - в розумній кількості;
• інших товарів загальною вартістю до 5 млн донгів.

Заборонено:
• ввезення наркотиків і наркомістких медпрепаратів рецепта (санкції - аж до смертної кари);
• вогнепальної зброї;
• порнографії;
• друкованої продукції, компакт-дисків, аудіо-та відеозаписів, що ображають місцеві традиції.