+380969522339

Показати меню

Віза в Гонконг

Умови отримання візи до Гонконгу

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців з моменту закінчення поїздки;
• анкета англійською мовою, підписана заявником (спеціальна форма для поїздки до Гонконгу!);
• одна недавня фотографія 3х4 см (приклеюється до анкети);
• віза в КНР або в країни, через які буде здійснюється в'їзд в Гонконг.
Консульство КНР залишає за собою право вимагати додаткові документи, такі як туристичний ваучер або підтвердження броні готелю від приймаючої сторони в Гонконзі.

Вартість
270 гривень

Термін видачі
7-10 днів

Термін дії
До 14 днів

Транзитна віза
Безвізовий транзит через Гонконг дозволяється тільки у випадку, коли турист не має наміру залишати аеропорт. Якщо проїзд буде здійснюватися по суші, то в консульський відділ посольства КНР потрібно надати той же набір документів, що і на туристичну візу, але в анкеті вказати мету поїздки - транзит.

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова).

Дозволено:
• ввезення до 1 л алкогольної продукції;
• до 200 сигарет, або 50 сигар, або 250 г тютюну;
• парфумерії - не більше 60 мл, туалетної води - не більше 250 мл (упакована);
• особистих речей.

Заборонено:
• ввезення зброї, наркотиків, порнографії;
• деяких медикаментів без рецепта;
• швидкопсувних продуктів;
• транзит антикваріату і предметів старовини без дозволу відповідних організацій.