+380969522339

Показати меню

Віза в Ізраїль

З 09.02.2011 вступив в силу договір про безвізовий режим (тип віз В2) між Ізраїлем та Україно.
Починаючи з 09.02.2011 кожен громадянин України, який поїде в Ізраїль з гостьовою, туристичною ціллю, на лікування чи по бізнесу, не повинен звертатися в Посольство Ізраїлю в Україні за отриманням в’їзної візи.
Безвізовий режим не є гарантією в’їзду в країну, так як кінцеве рішення про це приймає прикордонна служба Ізраїлю
Кожен громадянин України для того, щоб в’їхати в Ізраїль повинен довести правдивість свого візиту в країну.

Звертаємо Вашу увагу:
Громадяни України, яким коли-небудь було відмовлено у в’їзді в Ізраїль, для того щоб в’їхати в країну, повинні особисто подати прохання в Посольство Ізраїлю в Україні.
Громадяни України, які були депортовані з Ізраїлю, не зможуть в’їхати в країну на протязі 10 років.
Громадяни України, які раніше відвідували Ізраїль і порушили візовий режим (залишились в Ізраїлі після закінчення дії візи) не зможуть в’їхати в Ізраїль після відміни візового режиму. Такі громадяни повинні особисто подати прохання в Посольство Ізраїлю в Україні.
Громадяни України, які раніше законно працювали у Ізраїлі і вчасно виїхали по закінченню візи, не зможуть в’їхати в країну протягом року після дати виїзду.
Незважаючи на договір про безвізовий режим між двома країнами, всі громадяни України, ціллю в’їзду яких є робота (тип візи В1), навчання (тип візи А2) або інші типи віз, крім візи В2, повинні звертатися в Посольство Ізраїлю в Україні для отримання даних віз.
Всі попередні умови стосуються тільки національних паспортів громадян України.
Ті громадяни України, у яких замість національних паспортів проїзні документи закордон, повинні звертатися за в’їзною візою в Ізраїль.

Наприклад: дитячі проїзні документи синього кольору потребують відкриття візи).
Для дітей, вписаних в паспорти батьків, віза не потрібна.
Термін дії закордонного паспорта повинен бути дійсний ще 6 місяців після виїзду з Ізраїлю.

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення валюти в будь-якому вигляді не обмежено.

Дозволено:
• ввезення до 1 л спиртних напоїв;
• до 250 сигарет або до 250 г тютюну;
• до 250 г духів;
• подарунків на суму не більше $ 200;
• предметів і речей особистого користування.
Від податків також звільняються невеликі, вживані друкарські машинки, фотоапарати і кінокамери (крім відеокамер), радіоприймачі, магнітофони, особисті ювелірні вироби, музичні інструменти, коляски для грудних дітей, спортивне спорядження, обладнання для кемпінгів, велосипеди та приладдя туриста.
Предмети старовини, твори мистецтва, відеотехніка, комп'ютери та інші носії інформації декларуються і пропускаються тільки під заставу.

Заборонено:
• ввезення наркотиків;
• зброї та боєприпасів;
• рослин і тварин без спеціальних документів.