+380969522339

Показати меню

Віза в Індію

Умови отримання візи до Індії

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний мінімум 3 місяці після закінчення поїздки;
• ксерокопія першого розвороту закордонного паспорта;
• дві фотографії (також для дітей, вписаних в паспорт батьків);
• ксерокопії першої сторінки національного паспорта та сторінки з пропискою (або ксерокопія реєстрації за місцем тимчасового проживання);
• анкета англійською мовою (також для дітей, що виїжджають за своїми паспортами);
• оригінал авіаквитка.

Вартість
40 USD

Термін видачі
7 робочих днів

Термін дії
14 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено, національної - заборонено.
Суми понад $ 10000, а також комп'ютери і ноутбуки підлягають декларуванню.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 50 сигар, або 250 г тютюну;
• спиртних напоїв - до 0,95 л;
• продуктів харчування;
• прикрас;
• речей домашнього ужитку - в межах особистих потреб;
• фотоапаратів, музичних інструментів, побутової аудіо-та відеотехніки, пишучих машинок і спортінвентарю - не більше одного предмета кожного найменування;
• сувенірів - на суму до 500 рупій.

Заборонено:
• ввезення наркотиків і наркомістких препаратів;
• зброї та боєприпасів без відповідних дозволів;
• вивезення срібла і золота в злитках;
• ювелірних виробів вартістю понад 2000 рупій;
• предметів антикваріату та старовини (більше 100 років);
• шкур тигра, диких тварин, оперення птахів;
• шкіри та виробів зі шкіри рідкісних рептилій;
• живих рослин.