+380977173388

Показати меню

Віза в Індонезію

Умови отримання візи в Індонезію

Документи:
• анкета;
• дві фотографії 3х4 см;
• оригінал і копія авіаквитка;
• закордонний паспорт, дійсний мінімум 6 місяців після закінчення поїздки;
• підтвердження про фінансовий стан (довідка з банку, довідка з роботи).
Такі ж документи надають діти, які мають свій паспорт (крім довідок про фінансовий стан).

Вартість
45 доларів США
Дітям до 9 років, якщо дитина вписана у паспорт батьків, віза відкривається безкоштовно.
Діти старше 9 років оплачують повну вартість візи (незалежно від наявності паспорта).

Термін видачі
Від 5 днів

Термін дії
3 місяці

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено, національної - до 50 000 рупій.
Декларація валюти обов'язкова.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет;
• до 2 л спиртних напоїв;
• парфумерії - в межах особистих потреб;
• сувенірів на суму не більше 100 USD.

Заборонено:
• ввезення зброї, вибухових речовин, наркотиків, порнографії;
• електроніки в межах, що перевищують особисті потреби;
• друкованих видань китайською мовою;
• вивезення рідкісних тварин і птахів;
• різьби по дереву з о. Балі;
• предметів історичної та художньої цінності.