+380977173388

Показати меню

Віза в Катар

Умови отримання візи до Катару

Документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше шести місяців на момент звернення;
• три недавніх фотографії 3,5 х 4,5 см (кольорові або чорно-білі);
• три анкети, заповнені англійською або арабською мовою і особисто підписані заявником;
• підтвердження броні готелю або запрошення від приватної особи та копію паспорта громадянина Катару або посвідки на проживання в країні або запрошення від організації, офіційно зареєстрованої в Катарі.
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері).
Консульський відділ посольства Катару залишає за собою право вимагати пред'явити докази наявності достатніх для здійснення поїздки фінансових коштів (готівка, кредитна карта, виписка з банківського рахунку, дорожні чеки).

Вартість
33 долара США

Термін видачі
30 днів

Термін дії
Вказується у візі

Транзитна віза
Дозволено безвізове перебування в країні на термін до 24 годин. При цьому необхідно пред'явити авіаквитки в пункт проходження.

Митні правила
Гроші

Транзит національної та іноземної валюти не обмежено.

Дозволено:
• ввезення тютюну в розумній кількості;
• духів - для особистого використання.