+380969522339

Показати меню

Віза в Кірібаті

Умови отримання візи в Кірібаті

Інтереси Кірібаті в Україну представляє посольство Великобританії.

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний мінімум 6 місяців після закінчення поїздки (обов'язкова вільна сторінка для вклеювання візи);
• старий закордонний паспорт, якщо такий є;
• анкета VAF5, заповнена англійською мовою;
• дві недавні кольорові фотографії 3,5 х4, 5 см (одна кріпиться до анкети);
• підтвердження платоспроможності (виписки з банківських рахунків, квитанції про отримання зарплати та ін.) довідки про обмін валюти або готівку не можуть бути підтвердженням фінансового благополуччя. До прямих доказів також не відносяться документи на рухоме і нерухоме майно, однак наявність копій цих документів значно збільшує шанси отримання візи;
• довідка з місця роботи (переклад і завірення не потрібні) на фірмовому бланку: координати підприємства, посада та окладу (бажано більше $ 700), підписи директора і головного бухгалтера, печатка;
• приватним підприємцям - ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП та постановку на облік у податкових органах;
• непрацюючим пенсіонерам - ксерокопія пенсійного посвідчення, довідка з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку або виписка з його банківського рахунку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує всі витрати;
• для студентів - студентський квиток, довідка з місця навчання, довідка з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує всі витрати;
• для школярів - довідка зі школи, довідка з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує всі витрати;
• запрошення від приймаючої сторони: терміни поїздки, назва готелю, всі учасники поїздки, дати їх народження та номери закордонних паспортів;
• підтвердження броні готелю;
• оригінал і копія квитків в обидва кінці.

Транзитна віза
Якщо виїзд з країни відбувається в день прибуття і турист не покидає територію аеропорту, тоді транзитна віза не потрібна. Для безвізового транзиту необхідні документи, що підтверджують законність в'їзду в наступну країну, а також квитки на весь подальший маршрут. Іноземні громадяни, які прибувають на Кірібаті для посадки в місцевих портах на круїзні судна або яхти, повинні мати квиток на судно.

Вартість
524 гривні

Термін видачі
Від 4 днів до 3 тижнів

Термін дії
6 місяців або 1 рік

Митні правила
Гроші

Ввезення національної та іноземної валюти не обмежено.
Суми більше 10 000 австралійських доларів підлягають декларуванню.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет або 225 г тютюну чи сигар;
• до 1 л міцних спиртних напоїв і до 1 л вина (особам старше 21 року);
• парфумерії для особистого використання (декларується);
• 1 бінокля, 1 фотокамери і до 6 котушок плівки;
• 1 кінокамери і до 200 метрів кіноплівки;
• 1 радіоприймача, 1 магнітофона, 1 друкарської машинки (декларуються);
• спортивного обладнання для особистого використання (декларується).
Фрукти, овочі, вироби з дерева, рослини і насіння підлягають огляду

Заборонено:
• ввезення продуктів харчування та домашніх тварин з азіатського регіону;
• вивезення рослин і тварин, що перебувають під охороною держави, а також виробів з раковин і коралів.