+380969522339

Показати меню

Віза в Лаос

Умови отримання візи в Лаос

документи:
• дійсний закордонний паспорт;
• дві фотографії паспортного зразка;
• запрошення, завірене в органах влади;
• анкета (російською або англійською мовою).
Документи можна подавати через представника, але повинен стояти підпис виїжджаючої особи.

вартість
- Туристична віза - 20 USD;
-приватна віза - 20 USD;
-ділова віза -20 USD.
-термінова віза - 40 USD.

термін видачі
3 робочих дні

Митні правила
гроші
Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено. Суму понад $ 2000 необхідно декларувати.
Ввезення і вивезення національної валюти заборонено.

дозволено:
• ввезення до 500 сигарет, або 100 сигар, або 500 г тютюну;
• міцних алкогольних напоїв - 1 пляшка, вина - до 2-х пляшок;
• особистих коштовностей - до 500 г (з країн, що не мають спільних кордонів з Лаосом).
  
заборонено:
• ввезення та вивезення зброї, вибухових, отруйних і легкозаймистих речовин;
• наркотичних препаратів та засобів для їх виготовлення;
• вивезення предметів мистецтва та старовини, які є національним надбанням;
• зображень Будди (дозволені до вивозу тільки сувенірні варіанти).