+380969522339

Показати меню

Віза на Маршаллові острови

Умови отримання візи на Маршаллові Острови

Документи:
• закордонний паспорт;
• старий закордонний паспорт (та його копію), якщо в ньому були візи США, Канади, країн Шенгенської зони, Великобританії;
• 2 кольорові фотографії розміром 5х5 см;
• заповнена анкета англійською мовою з особистим підписом заявника за формою DS-156;
• запрошення від приймаючої сторони;
• довідку з роботи заявника із зазначенням посади, окладу, стажу роботи;
• докази фінансової спроможності заявника: виписки з банківських рахунків, копії податкових декларацій і т.п.
• документи, що підтверджують соціальні, економічні та / або сімейні зв'язки заявника з Росією або Україною (документи, що свідчать про володіння власністю, копії свідоцтв про шлюб, народження дітей, про реєстрацію власного підприємства тощо);
• відомості про близьких родичів та копії документів, що підтверджують ступінь споріднення;
• для студентів і школярів необхідні свідоцтво про народження (копія), довідка з місця навчання, копія студентського квитка, заява про спонсорство поїздки від батьків і документи, що підтверджують їх фінансове благополуччя і здатність оплачувати поїздку;
• бажано, (але не обов'язково) надати також копію страхового полісу, дійсного на весь час поїздки;
• для дітей, які подорожують у супроводі одного з батьків або третіх осіб, необхідно надати нотаріально завірений дозвіл на вивезення дитини від / залишаються батьків / батьків.

Вартість
140 USD

Термін видачі
Від 7 днів до 1 місяця

Термін дії
1 рік

Митні правила

Гроші
Ввезення і вивезення валют не обмежено.
Золото і суми більше $ 10000 необхідно декларувати.

Дозволено:
• ввезення предметів особистого користування.

Заборонено:
• ввезення зброї і наркотиків;
• швидкопсувних продуктів;
• вивезення рослин і тварин, предметів, піднятих з дна моря, і коралів.