+380977173388

Показати меню

Віза в Пакистан

Умови отримання візи до Пакистану

Документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше 6 місяців з моменту закінчення поїздки;
• 4 фотографії паспортного зразка 3,5 х4, 5 см, при цьому одну з фотографій слід прикріпити до анкети;
• анкета, заповнена англійською мовою та підписана особисто заявником;
• авіаквиток в обидва кінці з фіксованою датою або бронь авіаквитків з печаткою авіакас;
• запрошення від туристичної компанії, офіційно зареєстрованої в Пакистані;
• копія закордонного паспорта (першої сторінки з даними заявника та сторінок з візами);
• копія всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта (розворот на аркуші формату А-4)

Вартість
одноразова туристична / гостьова віза - $ 120;
багаторазова туристична / гостьова віза - $ 300
продовження візи - $ 90.

Термін видачі
7 робочих днів

Транзитна віза
• закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше 6 місяців з моменту закінчення поїздки;
• 4 фотографії паспортного зразка 3,5 х4, 5 см, при цьому одну з фотографій слід прикріпити до анкети;
• анкета, заповнена англійською мовою та підписана особисто заявником;
• авіаквитки / проїзні документи по всьому маршруту;
• копія закордонного паспорта (першої сторінки з даними заявника та сторінок з візами);
• копія всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта (розворот на аркуші формату А-4);
• віза в країну проходження, якщо є така потреба.
Вартість: $ 120

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної (крім ізраїльської) валюти не обмежено. Декларація обов'язкова.
Ввезення і вивезення національної валюти заборонено.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 50 сигар, або 500 г тютюну;
• 250 мл парфумів та туалетної води (розпаковані);
• подарунків на суму не більше 2000 пакистанських рупій.

Заборонено:
• ввезення вогнепальної зброї та сірників;
• алкоголю, наркотиків і порнографії;
• рослин, фруктів і овочів;
• вивезення антикваріату.