+380977173388

Показати меню

Віза в Папуа-Нову Гвінею

Документи:
• закордонний паспорт;
• ксерокопію першої сторінки паспорта з даними заявника;
• заповнену англійською мовою і підписану особисто заявником анкету. На дітей, вписаних в паспорт батьків, необхідно заповнити окрему анкету;
• 2 кольорові фотографії 3,5 х4, 5 см без куточків і овалів, на світлому фоні;
• оригінали та ксерокопії квитків в обидві сторони;
• копію підтвердження броні готелю;
• докази фінансової спроможності, до яких відносяться виписки з банківського рахунку, довідки про покупку валюти з розрахунку 500 доларів США на людину на кожен тиждень перебування;
• квитанцію, що підтверджує оплату консульського збору (у випадку, якщо віза оформляється безпосередньо через консульства Папуа - Нової Гвінеї).

вартість
35 USD

термін видачі
від 2 тижнів до 1 місяця

термін дії
2 місяці

Митні правила
гроші

Транзит валюти не обмежено.

заборонено:
• зброю,
• антикваріат,
• диких птахів і тварин,
• рослини і насіння,
• наркотики,
• порнографію.
• експорт предметів антикварні цінності, предметів знайдених на морському дні.