+380969522339

Показати меню

Віза в Північну Корею

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний на термін не менше 6 місяців після виїзду з країни, потрібно всім, включаючи підданих КНДР
• підтвердження туру від туроператора,
• докази наявності достатніх коштів,
• заповнена анкета російською, англійською або корейською мовою,
• 1 фотографія паспортного розміру,
• гарантійний лист від роботодавця або інші докази законності роду діяльності,
• копія паспорта претендента.

Вартість
40 USD

Термін видачі
до 1 місяця

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти номінально не обмежено. При отриманні візи зазвичай відразу видають і форму для декларації валюти, також вимагається заповнення такої ж форми при виїзді з країни. На всю витрачену валюту потрібна наявність документів, що підтверджують законність придбання того чи іншого товару, а також довідок з банку в разі обміну. Ввезення і вивезення національної валюти категорично заборонено.

Дозволено:
• до 1 л. алкогольних напоїв
• до 400 сигарет, 50 сигар, 250 гр. тютюну
• до 60 мл. парфумерії
• подарунки вартістю до 300 тис. вон

Заборонено:
• мобільні телефони, пейджери та портативні комп'ютери заборонені до ввезення і в разі виявлення конфіскуються на кордоні;
• інтернет заборонено;
• ввозити фото-, аудіо-, відео-та побутову техніку в кількості, що перевищує особисті потреби.