+380977173388

Показати меню

Віза в Філіпіни

Документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше шести місяців на момент в'їзду в країну;
• копію першої сторінки закордонного паспорта з особистими даними заявника;
• анкету, заповнену англійською мовою і підписану заявником особисто;
• 1 кольорову фотографію 3,5 х4, 5 см, на світлому фоні, без куточків і овалів;
• запрошення з Філіппін із зазначенням мети поїздки та строку перебування;
• квиток та його копію в обидва кінці (квитки з відкритою датою не приймаються);
• для дітей - копію свідоцтва про народження;
• квитанцію, що підтверджує оплату консульського збору (у разі оплати через банк).

Вартість
Одноразова - 40 USD
Багаторазова - 80 USD

Термін видачі
від 2 до 5 робочих днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної та національної валюти не обмежено.

Дозволено:
• продукти харчування, предмети і речі домашнього вжитку - в межах особистих потреб;
• сигарети - до 400 шт. або сигари - до 50 шт.
• спиртні напої - до 2 пляшок об'ємом не більше 1 л. кожна;

Заборонено:
Не дозволено ввозити:
• наркотики;
• зброя (на ввезення холодної зброї необхідний дозвіл);
• боєприпаси і вибухові речовини;
• лотерейні квитки;
• плоди;
• овочі та саджанці рослин (без відповідного сертифіката);
• матеріали антидержавного чи негуманного характеру;
• медпрепарати певного властивості (засоби для абортів, отрути, токсини);
• апарати для азартних ігор;
• порнографію у всіх видах.
Вивозити забороняється:
• вироби із золота (крім особистих ювелірних прикрас, зазначених у митній декларації),
• дерева рідкісних порід;
• слонову кістку;
• рослини;
• антикваріат (без спеціального дозволу)
• диких птахів і тварин.