+380969522339

Показати меню

Віза в Японію

Умови отримання візи до Японії
Документи:
• закордонний паспорт, дійсний мінімум 6 місяців після закінчення поїздки;
• копія першої сторінки закордонного паспорта;
• дві кольорові або ч / б фотографії 3,5 x4, 5 або 5x6 см;
• заповнена анкета для отримання японської візи;
• дві підписані анкети Visa Application Form;
• особисто підписана довіреність на кур'єра;
• особисто підписану гарантійний лист;
• довідка з місця роботи на фірмовому бланку: дата надходження на дане робоче місце, посаду, зарплата, печатку і підпис посадової особи.

Вартість
$ 5-10

Термін видачі
30 днів

Термін дії
До 3 місяців

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення валюти не обмежено.
Сума більше 10 млн ієн обов'язково декларується.

Дозволено:
• ввезення до 400 сигарет;
• до 3 пляшок алкогольних напоїв;
• до 56 мл парфумів;
• особистих речей вартістю до 200 000 ієн.

Заборонено:
• ввезення зброї, наркотиків і психотропних речовин;
• порнографічних матеріалів;
• свіжих фруктів і овочів;
• рослин і тварин;
• контрафактних предметів, фальшивих цінних паперів;
• вивезення антикваріату і предметів мистецтва без спеціального дозволу.