+380969522339

Показати меню

Віза в Анголу

Умови отримання візи в Анголу

документи:
• закордонний паспорт;
• дві фотографії;
• візовий запит і запрошення;
• анкета, заповнена російською, португальською, англійською або французькою мовою;
• медичний сертифікат з відміткою про щеплення проти жовтої лихоманки.
Діти до 16 років вписуються у візу батьків.

Вартість
100 USD

Термін видачі
Від 14 днів

Термін дії
30 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова).
Особи, які мають зворотний квиток, придбаний в Анголі, можуть раз на рік вивозити іноземну валюту в сумі, еквівалентній 10 000 кванз.
Вивіз національної валюти заборонений.

Дозволено:
• ввезення тютюнових виробів;
• спиртних напоїв;
• продуктів харчування - в межах особистих потреб.
При ввезенні нової відео-, аудіо-та кінотехніки, а також техніки, яка перебувала в особистому користуванні менше одного року, необхідно пред'явити квитанцію з датою її придбання.

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї та наркотиків;
• вивезення необроблених дорогоцінних каменів;
• кустарних виробів зі слонової кістки, панцирів черепах і молюсків.