+380969522339

Показати меню

Віза в Буркіна-Фасо

Умови отримання візи в Буркіна Фасо

Візи не потрібні тільки для громадян Економічного співтовариства західноафриканських держав (ECWAS). При проходженні через країну обов'язкова транзитна віза.
Обмежень на пересування немає. Віза на кордоні оформляється до 30 днів.

Документи:
• закордонний паспорт
• сертифікат про щеплення проти жовтої лихоманки
• зворотний квиток
• запрошення / бронь готелю / ваучер
• рекомендується - медичний поліс
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері).

Вартість
20-50 USD в залежності від терміну поїздки

Термін видачі
Від 3-х днів

Термін дії
90 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення валюти не обмежено. Митна декларація не обов'язкова.

Дозволено:
• ввезення речей, призначених для особистого використання.
Обов'язковому митному контролю підлягають предмети старовини і мистецтва, вироби із золота і дорогоцінних металів.

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї та боєприпасів;
• наркотичних і психотропних речовин;
• вивезення продуктів харчування у великих кількостях;
• екзотичних рослин, тварин і птахів;
• звіриних шкур, слонової кістки і виробів з крокодилової шкіри без відповідного дозволу.