+380969522339

Показати меню

Віза в Бурунді

Умови отримання візи в Бурунді

Документи:
• три анкети на французькій мові;
• три фотографії;
• закордонний паспорт;
• запрошення;
• сертифікат про щеплення проти жовтої лихоманки;
• сплачений авіаквиток в обидва кінці.
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері).

Візи на місці видаються з великими складнощами при спеціальному зверненні до МЗС.
Туристи з країн, з якими Бурунді не має дипломатичних відносин, можуть отримати візу, якщо туристичне агентство попередньо проінформувало МЗС Бурунді офіційним чином, вказавши номер паспорта, деталі рейсу і маршрут пересувань по країні.

Вартість
$ 40 на один місяць

Термін видачі
Від 15 днів

Термін дії
30 днів

Транзитна віза
Безвізовий транзит не дозволяється. Транзитна віза не потрібна тільки для пасажирів, які мають прогресивний квиток і не залишають аеропорт.

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова).
Вивезення місцевої валюти - до 2000 Bufr.

Дозволено:
• ввезення сигарет - до 100 шт., Або сигар - до 50 шт., Або тютюну - до 0,5 кг;
• спиртних напоїв - 1 пляшка;
• парфумерії та косметики - в межах особистих потреб;
• 1 фотоапарата.
Радіотехніка обкладається митом.

Заборонено:
• ввезення ртуті та радіоактивних матеріалів;
• наркотичних препаратів;
• зброї та військового обмундирування (тільки за спеціальним дозволом);
• вивезення необроблених алмазів і слонової кістки, золота в злитках;
• рідкісних тварин.