+380977173388

Показати меню

Віза в Гану

Умови отримання візи до Гани

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців з дня закінчення поїздки;
• анкета (російською або англійською мовою) та 4 копії, необхідні для пересилки в МЗС Гани;
• чотири фотографії 2,9 х3, 9 см;
• зворотний квиток;
• докази наявності достатніх фінансових коштів на весь період перебування в країні;
• підтвердження броні готелю (висилається з готелю безпосередньо в посольство);
• довідка про щеплення проти жовтої лихоманки (діти до 1 року від щеплення звільняються).
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері).

Термін видачі
3-4 тижні

Вартість
 $ 52 для туристичної одноразової візи, $ 62 - для багаторазового шестимісячної, $ 72 - для багаторазового строком на 1 рік і так далі.
Консульський збір за транзитну візу становить $ 17.

Термін дії
До 3-х місяців

Митні правила
При ввезенні подарунків і побутової техніки в кількості понад 1 предмета на людину стягується мито.

Гроші
Ввезення іноземної валюти не обмежено.
Декларована при виїзді сума не повинна перевищувати зазначену при в'їзді. На вивіз більшої суми (або суми понад $ 5000) потрібен дозвіл Міністерства фінансів Гани.
Вивіз національної валюти заборонений.

Дозволено:
• ввезення до 400 сигарет, або до 100 сигар, або до 454 г тютюну (особам старше 16 років);
• до 1,1 л міцних алкогольних напоїв або до 1,1 л вина;
• до 284 мл парфумів та парфумерії.

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї, боєприпасів і вибухових речовин;
• наркотиків і наркомістких препаратів (без рецепту);
• вивезення тварин і птахів;
• предметів мистецтва, антикваріату і виробів кустарних промислів без дозволу, виданого Департаментом музеїв і пам'ятників Гани.