+380969522339

Показати меню

Віза в Ефіопію

Умови отримання візи в Ефіопію

Документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого перевищує термін запланованого перебування в країні;
• одна кольорова чи ч / б фотографія 3х4 см;
• анкета, заповнена англійською або російською мовою та особисто підписана заявником;
• довідка з місця роботи (вказати посаду і оклад);
• підтвердження броні готелю (оригінал або факс) або запрошення (від приватної особи або організації, вказати мету і терміни поїздки).

Вартість
$ 60

Термін видачі
2 дня

Термін дії
В'їхати в країну можна протягом 3 місяців з моменту отримання візи.
Максимальний термін перебування в країні - 30 днів.

Митні правила
Гроші

Транзит національної валюти через кордони з третіми країнами обмежено сумою 10 бирр (близько $ 1,5). Це правило не поширюється на ефіопсько-ерітрейський кордон, через який в будь-якому напрямку можна перевезти будь-яку кількість бирр.
Ввезення готівкової іноземної валюти не обмежено, обов'язкова декларація. Вся сума іноземної готівкової валюти повинна бути обміняна на бирри протягом 3-х місяців з дня оформлення декларації.

Заборонено:
• ввезення стрілецької зброї, наркотиків, порнографії;
• вивезення слонової кістки і виробів з неї, рогів носорога, шкур диких тварин;
• золота і алмазів, не зазначених у в'їзній декларації;
• зерен кави (без документів, що підтверджують законність їх придбання).