+380969522339

Показати меню

Віза в Замбію

Умови отримання візи в Замбію

Документи:
• закордонний паспорт;
• копія закордонного паспорта;
• дві недавні фотографії;
• дві анкети;
• копія авіаквитка (в обидва кінці);
• запрошення або факсимільне підтвердження бронювання готелю.
Безвізовий транзит не дозволяється.
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері) і звільняються від сплати консульського збору.

Вартість
Одноразова - 50 USD
Дворазова - 80 USD

Термін видачі
2-3 робочих дня

Термін дії
90 днів, для продовження необхідно звернутися в поліцію

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова).
Дозволений вивіз ввезеної іноземної валюти.
Ввезення і вивезення національної валюти обмежено.

Дозволено:
• ввезення сигарет - до 200 шт. або тютюну - 450 г;
• спиртних напоїв - 1 пляшка (откупоренная);
• продуктів харчування, речей домашнього ужитку - в межах особистих потреб.

Заборонено:
• ввезення вогнепальної зброї, наркотиків;
• вивезення дорогоцінних каменів в необробленому вигляді (смарагд, аквамарин, турмалін, малахіт, аметист);
• сувенірних монет (необхідне рахунок із спеціально уповноважених магазинів);
• виробів зі слонової кістки (необхідно дозвіл влади) і шкур диких тварин.