+380977173388

Показати меню

Віза в Кот-д'Івуар

Умови отримання візи до Республіки Кот-д'Івуар

Документи:
• Оригінал квитанції про оплату візового збору
• Призначення на співбесіду
• Візова анкета, заповнена та підписана
• Фото (50мм Х 70мм)
• Закордонний паспорт, терміном дії мінімум 6 місяців + копії перших трьох сторінок закордонного паспорта
• Міжнародний сертифікат про щеплення проти жовтої лихоманки
• Бронь квитків туди-назад
• Підтвердження броні готелю
• Доказ платоспроможності
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері).

Вартість
110 EUR

Термін видачі
близько 4 днів

Термін дії
90 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення валюти не обмежено. Митна декларація не обов'язкова.

Дозволено:
• ввезення речей для особистого використання.
Обов'язковому митному контролю підлягають предмети старовини і мистецтва, вироби із золота і дорогоцінних металів.

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї, боєприпасів;
• наркотичних і психотропних речовин;
• вивезення продуктів харчування у великих кількостях;
• екзотичних рослин, тварин і птахів;
• шкур, виробів з крокодилової шкіри і слонової кістки без відповідного дозволу.