+380969522339

Показати меню

Віза в Лесото

Умови отримання візи в Лесото

Документи:
• закордонний паспорт;
• заповнена англійською мовою анкета;
• 2 недавні кольорові фотографії 3,5 х4, 5 см.
• документи, що підтверджують наявність коштів, достатніх для фінансування поїздки.
• довідка з місця роботи;
• індивідуальним приватним підприємцям буде потрібно ксерокопію свідоцтва про реєстрацію ПП та постановку на облік у податкових органах;
• непрацюючим пенсіонерам - ксерокопія пенсійного посвідчення;
• для студентів - студентський квиток, довідка з місця навчання, довідка з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує витрати по перебуванню в Лесото;
• Для школярів - довідка зі школи, довідка з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує витрати по перебуванню в Лесото;
• старий закордонний паспорт, якщо такий є;
• запрошення від приймаючої сторони;
• копія / бронь авіаквитка.

Вартість
47 USD

Термін видачі
від 7 днів до 3-х тижнів

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено, декларація не обов'язкова.
Вивіз національної валюти заборонений.

Заборонено:
• ввезення наркотичних і вибухових речовин;
• зброї та амуніції без відповідного оформлення;
• консервованих м'ясопродуктів.