+380969522339

Показати меню

Віза в Марокко

Умови отримання візи в Марокко

Документи:
• три анкети з фотографіями;
• закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців від початку поїздки;
• довідка з місця роботи;
• авіаквитки.
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері).
Безвізовий транзит не дозволяється.

Вартість
15 USD

Термін видачі
Від 7 днів

Термін дії
90 днів

Митні правила

Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено, але її ходіння на території Королівства заборонено.
При вивезенні невитраченої валюти необхідно мати банківський сертифікат про обмін.
Вивіз національної валюти заборонений.

Дозволено:
• ввезення 1 пляшки міцних спиртних напоїв і 1 пляшки вина на одного дорослого;
• до 200 сигарет, 50 сигар або 250 г тютюну.
Ввезення професійного фотообладнання обмежено (аматорської фототехніки це не стосується).
На ввезення пейджерів або мобільних телефонів необхідно отримати спеціальний дозвіл перед від'їздом (на місці подібний дозвіл отримати дуже важко).

Заборонено:
• ввезення наркотиків і зброї;
• фото-, відео-та друкованої продукції, що містить елементи порнографії;
• матеріалів, що суперечать нормам ісламу;
• вивезення предметів історичної та художньої цінності (без спеціального дозволу).