+380969522339

Показати меню

Віза в Мозамбік

Умови отримання візи в Мозамбік

Документи:
• закордонний паспорт;
• 1 заповнена анкета - видається в посольстві;
• 2 кольорові фотографії 3х4 см, на білому фоні, бронь готелю / турваучер;
• для ділової поїздки - запрошення висилається безпосередньо на факс Посольства, при подачі документів надається копія запрошення;
• для всіх типів віз рекомендується - бронь квитків.

Вартість
75 доларів - за 2 дні
50 доларів - 3 дні і більше

Термін видачі
від 2 днів

Термін дії
до 3-х місяців

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова для сум більше 5 тис доларів США). Ввезення і вивезення національної валюти заборонено.

Дозволено:
• сигарет - до 400 шт., або сигар - 50 шт., або тютюну - 250 гр.;
• вина - до 5 л., міцних спиртних напоїв - до 1 л.;
• парфумерії та ліків - в межах особистих потреб, нових товарів на суму не більше 100 доларів США.

Заборонено:
Заборонено ввезення наркотиків, зброї та боєприпасів до них, піротехнічних засобів, золота, платини і срібла в злитках, в пластинах або монет без дозволу банку країни, спиртних напоїв кустарного виробництва, а також фотографій, графіки, друкованої продукції та відеоматеріалів "непристойного змісту або спрямованих проти Республіки Мозамбік або гідності мозамбіцького народу". Заборонено вивіз слонової кістки і виробів зі слонової кістки, продуктів харчування, якщо не забезпечені умови їх зберігання під час перевезення.