+380969522339

Показати меню

Віза на Сейшельські острови

Умови отримання візи на Сейшельські острови

Документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше 6 місяців з моменту закінчення поїздки;
• зворотний квиток або квиток в країну подальшого прямування;
• підтвердження броні готелю / ваучер / запрошення;
• наявність грошових коштів, достатніх для перебування в країні (як мінімум $ 150 на людину на добу).

Вартість
40 USD - аеропортний збір

Термін видачі
при прильоті

Термін дії
1 місяць

Митні правила
Гроші


Транзит валюти вільний.

Дозволено:
• ввезення сигарет - до 200 шт.;
• міцних спиртних напоїв - до 1 л, сухого вина - 1 л;
• парфумерії - до 125 мл.
Інші товари можна ввозити на суму не більше ніж 400 SR/18 +, 200 SR / до 18 років.

Заборонено:
Ввозити не можна:
• зброю,
• овочі,
• фрукти,
• рослини,
• не консервоване м'ясо і м'ясопродукти,
• медикаменти,
• наркотики.
Заборонено вивозити:
• кокосові горіхи "коко де мер",
• раковини коралів
• вироби з черепахового панцира.