+380969522339

Показати меню

Віза в Туніс

Умови отримання візи в Туніс

Віза оформляється в аеропорту. При туристичній поїздці, підставою для в'їзду в країну (на термін не більше чотирьох тижнів) є діючий паспорт (мінімум 180 днів з момента закінчення туру) і туристичний ваучер. Слід звернути увагу, що не можна вилітати з Тунісу регулярним рейсом, у разі якщо приліт до Тунісу був на чартерному рейсі без візи по ваучеру, в такому випадку необхідна віза.

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено, національної - заборонено.
Дозволений вивіз ввезеної іноземної валюти.
У разі ввезення та передбачуваного вивозу більше $ 1000 на людину рекомендується до проходження митниці продекларувати валюту у спеціальному віконці "Declaration de devises".
Національна валюта міняється на іноземну в межах 30% від суми обміну, але не більше 100 туніських динарів на людину.

Дозволено:
• ввезення до 2 л алкогольних напоїв міцністю до 25%, до 1 л напоїв міцністю понад 25%;
• до 20 пачок сигарет.
Вивозити можна практично все, в т. ч. килими, сувеніри, золото, срібло, фрукти.
При вивезенні килимів і срібних прикрас необхідно пред'явити чеки з магазинів, де були зроблені покупки. Вироби вартістю до $ 250 податком не обкладаються.

Заборонено:
• ввезення речей в товарному кількості (вилучаються);
• транзит зброї і боєприпасів, наркотичних речовин і деяких медикаментів;
• фото-і відеопродукції порнографічного змісту;
• охоронюваних тварин і виробів з їх шкур;
• предметів старовини.