+380969522339

Показати меню

Віза в Уганду

Умови отримання візи в Уганду

Документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого закінчується щонайменше через тиждень після повернення з країни;
• анкета, заповнена англійською мовою та особисто підписана заявником;
• дві однакові кольорові або ч / б фотографії 3,5 х4, 5 см (на зворотній стороні написати друкованими буквами прізвище та ім'я заявника).

Консульство залишає за собою право запросити додаткові документи:
• докази наявності достатніх фінансових коштів для здійснення поїздки (виписку з банківського рахунку, готівка, довідку про покупку валюти, дорожні чеки);
• сертифікат про щеплення від жовтої лихоманки;
• бронь квитків.

Вартість
одноразова віза - 50 USD
багаторазова віза - 200 USD

Термін видачі
2-4 днів

Термін дії
90 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова).
Вивезення іноземної валюти дозволено в межах ввезеної суми, національної - заборонено.

Дозволено:
• ввезення сигарет - до 200 шт.;
• спиртних напоїв - до 1 л;
• продуктів харчування, предметів домашнього вжитку, марок і монет - в межах особистих потреб;
• вивезення ювелірних виробів з золота та срібла - за наявності документів, що підтверджують законність їх придбання.

Заборонено:
• ввезення стрілецької зброї, наркотиків і порнографії;
• вивезення алмазів і золота;
• слонової кістки і виробів з неї, рогів носорога і шкур диких тварин.