+380969522339

Показати меню

Віза в Данію

Умови отримання візи до Данії

Документи:
• дві анкети, заповнені англійською мовою (відповісти на всі питання);
• дві додаткові анкети, заповнені англійською мовою;
• дві фотографії 3х4 см (приклеїти або прикріпити до анкети скотчем, скріплення степлером не допускається);
• довідка з місця роботи;
• закордонний паспорт, дійсний 3 місяці після закінчення терміну візи;
• підписане запрошення.

Вартість
35 EUR

Термін видачі
8 робочих днів

Термін дії
15 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено, великі суми декларуються.
Вивіз національної валюти - до 50 000 датських крон. При цьому необхідно довести, що така ж сума була ввезена або отримана після обміну іноземної валюти.

Дозволено:
• ввезення 200 сигарет, або 50 сигар, або 250 г тютюну;
• до 1 л міцних спиртних напоїв або 2 л спиртних напоїв міцністю менше 22%, 2 літри вина;
• 500 г кави і 100 г чаю;
• 50 мл духів або 250 мл одеколону.

Заборонено:
• віз і вивезення зброї та боєприпасів;
• наркотиків, психотропних речовин і отрут;
• сильнодіючих медпрепаратів без дозволу лікаря;
• предметів мистецтва, ювелірних прикрас і антикваріату без документів, що підтверджують законність їх придбання.