+380969522339

Показати меню

Віза в Естонію

Умови отримання візи в Естонію

Документи:
• 2 недавні фотографії 3х4 см;
• анкета (паспортні дані латиницею);
• закордонний паспорт, дійсний мінімум 4 місяці після закінчення поїздки;
• копія внутрішнього паспорта (перша сторінка і прописка);
• оригінал запрошення (гостьове, ділове або туристичне);
• бронь готелю та квитків;
• медичний страховий поліс, оформлений на Термін дії запитуваної візи;
• довідка про доходи з місця роботи;
• для непрацюючих - інші документи, що засвідчують платоспроможність (кредитні картки, виписки з банківських рахунків і т.д.);
• для студентів - довідка з місця навчання;
• для дітей - свідоцтво про народження або його ксерокопія.

Вартість
35 EUR

Термін видачі
5-6 днів

Термін дії
До 90 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено.
Сума понад 4350 USD підлягає декларуванню.
Для суми більше 11 000 USD потрібне документальне підтвердження законності походження.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 20 сигар, або 250 г тютюну (особам старше 16 років);
• до 2 л напоїв середньої міцності і 10 л пива (особам у віці від 18 до 21 року);
• до 1 л спиртних напоїв міцністю до 58%, до 1 л напоїв міцністю до 21% і до 10 л пива, або 2 л напоїв міцністю до 21% і 10 л пива (для осіб старше 21 року);
• продуктів харчування в кількості до 10 кг, в т. ч. кава, чай, спеції - не більше 3 кг;
• промислових товарів загальною вартістю до 5000 крон (не рахуючи транспортних засобів).

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї, вибухових і отруйних речовин;
• наркотиків та деяких медикаментів;
• антикваріату та дорогоцінних металів (необхідний документальний дозвіл органів влади).