+380969522339

Показати меню

Віза в Іспанію

Умови отримання візи до Іспанії

Документи:
• дві анкети з двома недавніми фотографіями, прикріпленими степлером;
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення терміну візи (при наявності двох діючих закордонних паспортів надати обидва);
• ксерокопії сторінок закордонного паспорта з особистими даними власника;
• ксерокопії всіх сторінок внутрішнього паспорта;
• медична страховка на весь період перебування на території Шенгенських країн з мінімальною сумою покриття в $ 30000;
• підтвердження економічних і професійних гарантій заявника: довідка з місця роботи, довідка про покупку валюти;
• бронювання готелю;
• бронювання авіаквитків;
• підтвердження наявності суми не менше $ 50 в день на людину;
• якщо заявник неповнолітній і їде без батьків - дозвіл на виїзд, завірений нотаріусом.
• дозвіл на обробку персональних даних (кожен турист заповнює і підписує самостійно)

УВАГА! Повний список документів потрібно уточнювати в менеджерів агенції!

Вартість
Громадяни України, громадяни Росії, Македонії, Сербії, Чорногорії, Боснії і Герцеговини, Албанії, Молдови та Грузії, які проживають на території України і має дозвіл на проживання - 65 EURO

Діти від 6 до 18 років, діти громадян Росії від 0-6 років - 25 EURO

Діти, яким відкривається віза в паспорт батьків (до 16 років) не оплачують візовий збір за умови того, що віза відкривається також і одному з батьків (у той паспорт, в який вписана дитина) - безкоштовно.
 
Для дітей яким на момент подачі ще не виповнилося 6 років зі своїм дитячим проїзним віза оформляється безкоштовно!
 
Пенсіонери за наявності оригіналу довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців + переклад. (а також ксерокопії пенсійного посвідчення та перекладу) 25 EURO

Працюючі пенсіонери - 65 EURO

Громадяни інших країн, при наявності дозволу на проживання - 90 EURO

Термін видачі
Від 5 робочих днів. Термін розгляду може бути продовжений для громадян інших країн, якщо туристи отримували коли-небудь відмови в будь-якій країні Шенгенської угоди, а також якщо Посольство Іспанії визнає за необхідне продовжити строк розгляду справи.

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено. Суми понад 500 EUR необхідно декларувати.
Вивезення іноземної валюти - в межах ввезеної суми.

Дозволено:
• ввезення сигарет - до 200 шт.;
• вина - до 2 л, міцних спиртних напоїв - до 1 л;
• продуктів харчування, предметів і речей домашнього ужитку - в межах особистих потреб.
Радіо-, відео-і фотоапаратура повинна декларуватися.
Дозвіл на ввезення кінотехніки необхідно оформляти в консульському відділі посольства Іспанії.

Заборонено:
• ввезення наркотиків і деяких медикаментів;
• зброї, боєприпасів і вибухових речовин;
• вивезення історичних цінностей, антикваріату, коштовностей, зброї і боєприпасів без спеціального дозволу.