+380969522339

Показати меню

Віза в Нідерланди

Умови отримання візи до Нідерландів

Документи:
• одна заповнена та підписана власником анкета;
• 2 кольорові фотографії паспортного зразка; фотографія дитини, якщо вона вписана в анкету і паспорт;
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення поїздки;
• анульований паспорт, що містить шенгенські візи (якщо були);
• копія всіх інформативних сторінок внутрішнього паспорта;
• оригінал і копія страховки на весь період перебування в Нідерландах і країнах Шенгенської угоди з мінімальним покриттям 30 000 EUR на кожного застрахованого;
• бронь готелю на весь період, включаючи інші країни, які Ви маєте намір відвідати за цю поїздку;
• доказ платоспроможності: довідка з банку або виписка з рахунку не більше ніж 3-х місячної давності на 34 EUR в день на людину;
• бронь або копія квитка із закритими датами;
• довідка з місця роботи, видана до моменту звернення (посада, дата прийому на роботу, середньомісячна зарплата і відомості про чергову відпустку);
• для студентів та школярів - довідка з навчального закладу з дозволом бути відсутнім на заняттях;
• для неповнолітніх (до 18 років) - копія нотаріально завіреного дозволу від батьків.

Вартість
35 EUR

Термін видачі
2-4 дня

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення валюти не обмежено.

Дозволено:
1) за меж ЄС
• ввезення до 200 сигарет, або 100 маленьких сигар, або 50 сигар, або 250 г тютюну;
• до 1 л спиртного міцністю більше 22% або 2 л спиртного міцністю до 22%;
• до 250 мл туалетної води, 50 мл парфумів;
• 500 г кави і 100 г чаю;
• інших товарів вартістю не більше 60 EUR;
2) з країн ЄС - ввезення не обмежено, якщо товари призначені для особистого користування і з них було сплачено податок.

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї та наркотиків;
• тварин;
• неконсервованих м'ясопродуктів (інші неконсервовані продукти декларуються);
• квіткових цибулин без свідоцтва, виданого фітопатологічною службою Нідерландів;
• предметів історичної та художньої цінності без спеціального дозволу.