+380969522339

Показати меню

Віза в Німеччину

Умови отримання візи до Німеччини
Документи
    закордонний паспорт;
    ксерокопію першої сторінки закордонного паспорта з особистими даними заявника;
    оригінал внутрішнього паспорта і копію його сторінок з особистими даними, пропискою і штампами про видачу закордонних паспортів;
    3 однакові кольорові фотографії 3,5 х 4,5 см на світлому фоні;
    2 анкети, заповнені і підписані особисто заявником. Анкети заповнюються німецькою або англійською мовами;
    бронь готелю на весь термін перебування;
    у разі приватного візиту необхідно надати оригінал та копію запрошення від жителя Німеччини;
    довідку з місця роботи на фірмовому бланку підприємства з зазначенням посади, стажу роботи та окладу;
    непрацюючим пенсіонерам - оригінал і ксерокопію пенсійного посвідчення, довідку з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує витрати по перебуванню в Німеччині, і ксерокопію першої сторінки його українського паспорта;
    студентам і школярам - довідку з місця навчання, оригінал та копію студентського квитка, а також довідку з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує витрати по перебуванню в Німеччині, і ксерокопію першої сторінки його національного паспорта;
    докази наявності достатніх фінансових коштів для здійснення поїздки з розрахунку 50 євро на людину в добу перебування;
    гарантії повернення в країну перебування, до яких відносяться свідоцтва про право власності на нерухоме майно (оригінал і копію), можливо свідоцтво про реєстрацію власного підприємства (оригінал і копію), документи про сімейний стан (оригінали та копії свідоцтва про шлюб, народження дітей);
    медичний поліс;
    ксерокопію або підтвердження броні авіа-, залізничних або автобусних квитків в обидва кінці;
    докази наявності достатніх фінансових коштів для здійснення поїздки (актуальна виписка з банківського рахунку або ксерокопія кредитної карти і банківська виписка з поточного рахунку) з розрахунку 50 євро на людину на день перебування.

Вартість
35 EUR

Термін видачі
Від 15 днів

Термін дії
14 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення національної та іноземної валюти не обмежено.
Готівкові суми більше 15 000 EUR обов'язково декларуються.

Дозволено:
1) за меж ЄС
• ввезення до 200 сигарет, або 50 сигар, або 250 г тютюну;
• до 2 л столового вина, до 1 л міцних спиртних напоїв, або 2 л спиртних напоїв міцністю до 22%, або ще 2 л столового вина;
• до 60 мл духів або 250 мл туалетної води;
• інших товарів на суму не більше 60 EUR;
2) з країн ЄС
• ввезення до 800 сигарет, або до 200 сигар, або 1 кг тютюну;
• до 10 л міцних спиртних напоїв (понад 22%), до 20 л міцного вина, 90 л столового вина, 110 л пива;
• інших товарів на суму не більше 400 EUR.
Для громадян ЄС, які подорожують в межах ЄС, митні обмеження відсутні.

Заборонено:
• ввезення зброї;
• наркотиків, психотропних речовин і отрут;
• вивезення пального (дозволено не більше 10 л в каністрі).