+380969522339

Показати меню

Віза в Словаччину

Умови отримання візи до Словаччини

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення поїздки;
• ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта з особистими даними заявника;
Анкета •, акуратно і повністю заповнена українською або англійською мовою та підписана особисто;
• 2 фотографії 3,5 х4, 5 см, зроблені не раніше, ніж за 6 місяці до подачі документів;
• підтвердження броні готелю, санаторію або лікувального закладу на фірмовому бланку з печаткою та підписом особи, відповідальної за резервацію місць (оригінал або нотаріально завірена копія). Обов'язково вказати особисті дані заявника, номер паспорта та термін перебування;
• медичний поліс;
• копії квитків.

Вартість
35 EUR, термінове оформлення - 70.

Термін видачі
Від 3 до 5 днів

Термін дії
30 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення національної та іноземної валюти не обмежено.
Суми понад 150 000 крон (або еквівалент у валюті) необхідно декларувати.
При вивозі валюти потрібно документ про її походження.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 100 тонких сигар, або 50 звичайних сигар, або 250 г тютюну;
• до 1 л алкогольних напоїв міцністю понад 38% і до 2 л вина;
• до 50 мл духів і до до 250 мл туалетної води;
• речей особистого користування - на суму не більше 30 000 крон.

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї;
• вибухових речовин та наркотиків;
• порнографічної продукції.


--
Svetlana 12 апреля 2013 17:36
Скажіть будь-ласка скільки коштуватиме словацька віза? Саме 35Є чи більше?