+380969522339

Показати меню

Віза в Словенію

Умови отримання візи до Словенії

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення поїздки;
• ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта з особистими даними заявника;
• анкета, заповнена українською або англійською мовою і особисто підписана заявником; якщо анкета заповнюється українською мовою - прізвище та ім'я заявника пишуться латиницею (як в закордонному паспорті);
• кольорова фотографія 3,5 х4, 5 см (без куточків і овалів, світлому на однотонному фоні);
• ваучер турфірми (оригінал і копія) і підтвердження броні готелю (оригінал або факс) з друком і підписом відповідальної особи або запрошення від друзів або родичів, які є громадянами Словенії або мають посвідку на проживання (обов'язково завірити в місцевому управлінні внутрішніх справ);
• довідка з місця роботи (вказати посаду і оклад);
• для дітей - копія свідоцтва про народження; якщо дитина подорожує з одним із батьків або з третьою особою - оригінал та копія нотаріально завіреної довіреності від іншого з батьків;
• для студентів та школярів - довідка з місця навчання та спонсорський лист від батьків про фінансування поїздки (на бланку організації, де працює фінансуюча особа; вказати посаду і оклад спонсора);
• оригінал і копія полісу медичного страхування (сума покриття - не менше 30 000 EUR).

Вартість
35 EUR

Термін видачі
5 днів

Термін дії
30 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивіз місцевої валюти обмежено, іноземної - в межах, зазначених у декларації.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 50 сигар, або 250 г тютюну;
• до 2 л вина і до 1 л спирту;
• до 50 мл духів і до 250 мл туалетної води;
• подарунків на суму до $ 100.

Заборонено:
• ввезення та вивезення зброї та боєприпасів;
• наркотичних речовин;
• небутілірованного виноматеріалу;
• предметів мистецтва та виробів з дорогоцінних металів (в кількості, що перевищує особисті потреби).