+380969522339

Показати меню

Віза в Францію

Умови отримання візи до Франції

Документи:
• закордонний паспорт з підписом власника, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення терміну візи;
• анульовані паспорти в оригіналі або довідки з ВВІР про їх анулювання;
• ксерокопії всіх сторінок внутрішнього паспорта;
• анкета, заповнена великими літерами французькою або англійською мовою (на кожного учасника поїздки - окрема анкета);
• дві недавні кольорові фотографії 3,5 х4, 5 см (на світлому фоні, без куточків і овалів);
• бронь готелю (обов'язково факс) з передоплатою за два дні;
• оригінал і копія запрошення від французької сторони (для приватного візиту); запрошення має бути завірене в мерії міста, в якому проживає запрошучий;
• розписана по днях програма перебування в країні;
• страховка для шенгенських країн на весь термін перебування (сума покриття - не менше 30 000 EUR);
• авіаквитки в обидва кінці (оригінали та копії): назва авіакомпанії, номери рейсів, дати і час вильоту / прибуття;
• довідка з місця роботи (переклад не потрібен) на фірмовому бланку: координати підприємства, посада і оклад (не менше $ 700), підпис директора та головного бухгалтера, завірений печаткою;
• індивідуальним приватним підприємцям - ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП / ПБЮЛ і постановки на облік у податкових органах;
• непрацюючим пенсіонерам - ксерокопія пенсійного посвідчення, довідка з місця роботи особи, що оплачує поїздку, заява за підписом даної особи про те, що вона оплачує всі витрати, і ксерокопія першої сторінки його громадянського паспорта;
• для студентів - студентський квиток, довідка з місця навчання, довідка з місця роботи особи, що оплачує поїздку, заява за підписом даної особи про те, що вона оплачує всі витрати, і ксерокопія першої сторінки його громадянського паспорта;
• для школярів - довідка з місця навчання, довідка з місця роботи особи, що оплачує поїздку, заява за підписом даної особи про те, що вона оплачує всі витрати, і ксерокопія першої сторінки його громадянського паспорта.

Вартість
35 EUR

Термін видачі
від 3-5 робочих днів

Термін дії
До 90 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення платіжних засобів не обмежено.
Готівкові гроші та цінні папери на суму понад 7500 EUR (або іншої валюти в еквіваленті) підлягають декларуванню. Іноземна валюта, переведена в євро, може бути повторно переведена в іноземну валюту тільки до еквівалента 800 EUR.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет;
• до 2 л вина, до 1 л міцних спиртних напоїв, до 2 л напоїв міцністю менше 22 °;
• до 500 г кави (або 200 г екстрактів кави), до 100 г чаю (або 400 г екстрактів чаю);
• риби - до 2 кг, ікри - 250 г, продуктів тваринного походження - до 1 кг (з маркуванням термінів придатності);
• інших продуктів харчуквання на суму до 10 EUR (для дітей) або 15 EUR (для осіб страше 15 років);
• до 50 г духів;
• речей особистого користування.

Заборонено:
• ввіз і вивіз наркотиків, зброї та боєприпасів;
• предметів історичної цінності;
• тварин і рослин, внесених до списку зникаючих видів.