+380969522339

Показати меню

Віза в Чехію

Умови отримання візи в Чехію

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після повернення з країни;
• копії всіх сторінок внутрішнього паспорта;
• анкета;
• фотографія 3х4 см;
• оригінал запрошення (гостьове, ділове або туристичне);
• медичний страховий поліс, оформлений на Термін дії запитуваної візи;
• довідка про доходи з місця роботи;
• для непрацюючих - інші документи, що засвідчують платоспроможність (кредитні картки, виписки з банківських рахунків і т. д.);
• для дітей - свідоцтво про народження;
• для студентів - довідка з місця навчання;
• довідка про покупку валюти на суму з розрахунку $ 30 в день.

Вартість візи до Чехії
35 EUR

Термін видачі
5 днів

Віза в Чехію - Термін дії
До 90 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення чеської та іноземної валюти не обмежено.
Суму більше 200 000 крон необхідно декларувати.
Невикористану чеську валюту при виїзді можна реконвертувати на вихідну, надавши квитанцію первинного обміну.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 100 сигарилл, або 50 сигар, або 250 г тютюну (особам старше 16 років);
• до 1 л міцних спиртних напоїв або 2 л вина (особам старше 18 років);
• ліків і медикаментів - для особистих потреб;
• продуктів харчування (обов'язкове маркування терміну придатності);
• до 50 г парфумерії або 0,25 л туалетної води;
• подарунків на суму до 3000 крон.
Вартість товару, що ввозиться не повинна перевищувати 6000 чеських крон або $ 160.
Вивезення подарунків і сувенірів не обмежується ніякої сумою.
При вивезенні обов'язковому митному контролю підлягають зброя, предмети старовини і мистецтва, вироби із золота і дорогоцінних металів.

Заборонено:
• ввезення золота в злитках, у вигляді пластин або монет (потрібен дозвіл банку);
• нелегально виданих друкованих матеріалів;
• вивезення пам'яток культури.