+380969522339

Показати меню

Віза на Гаїті

Умови отримання візи до Республіки Гаїті

Громадяни України можуть отримати візу в консульському відділі або після прибуття в аеропорту Порт-о-Пренс.

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення поїздки;
• три фотографії 3,5 х4, 5 або 4х6 см;
• внутрішній паспорт;
• авіаквитки з фіксованими датами;
• підтвердження броні готелю (оригінал або факс);
• сплачений прикордонний збір ($ 5,4).
При виїзді з країни стягується податок $ 25. Туристи, які користуються повітряним транспортом, додатково оплачують в аеропорту 10 гурдів (податок безпеки).

Термін видачі
Оформлення візи в консульському відділі - 1 день

Термін дії
3 місяці

Транзитна віза
Якщо виїзд з країни відбувається в день прибуття, а відвідувач не залишає територію аеропорту, тоді транзитна віза не потрібна. Для безвізового транзиту через територію Гаїті необхідні документи, що підтверджують законність в'їзду в наступну країну, а також квитки на весь подальший маршрут.
Транзитна віза оформляється в консульському відділі посольства на тих же умовах, що і віза відвідувача.

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення національної та іноземної валюти не обмежено.

Заборонено:
• ввезення вогнепальної зброї;
• наркотичних, отруйних і вибухових речовин;
• деяких видів харчових продуктів;
• вивезення екзотичних тварин і птахів;
• предметів історичної та художньої цінності.