+380969522339

Показати меню

Віза в Гватемалу

Умови отримання візи до Гватемали

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення поїздки;
• авіаквиток з фіксованими датами прильоту і вильоту або бронь квитка;
• бронь готелю або туристичний ваучер;
• довідка про доходи з місця роботи; для студентів - довідка з місця навчання; для тимчасово непрацюючих - підтвердження платоспроможності (кредитні картки, виписки з банківських рахунків і т. д.);
• для неповнолітніх, які подорожують з мамою/татом, - оригінал та копія нотаріально завіреної довіреності від тата/мами;
Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері).

Вартість
25 USD

Термін видачі
Від 2-х днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова), національної - заборонено.

Дозволено:
• ввезення до 80 сигарет або 100 г тютюну (особам старше 18 років);
• до 1,5 л алкогольних напоїв (але не більше 2-х пляшок).

Заборонено:
• вивезення наркотиків;
• археологічних цінностей та антикваріату;
• рідкісних тварин і птахів, їх шкур і чучел.