+380969522339

Показати меню

Віза в Домініканську республіку

Умови отримання візи в Домініканську Республіку

Для громадян України попереднього оформлення візи не потрібно. У пункті прибуття видається туристична карта на 30 або 60 днів: необхідно заплатити $ 10 при в'їзді і $ 20 при виїзді. Від збору звільнені транзитні пасажири і діти до 2-х років.
Продовження туристичної карти можливе в місцевих органах поліції. За перебування по непродовженій карті при виїзді платиться штраф (62,4 песо - до 90 днів, 100 песо - на рік).
Діти до 13 років, які подорожують без батьків або у супроводі тата/мами або опікуна, повинні мати нотаріально завірений дозвіл на поїздку від мамаи/тата або опікуна.
Якщо Термін дії закордонного паспорта менше 3-х місяців, туриста можуть не пустити в країну.

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова).
Вивезення - в межах ввезеної суми, але не більше $ 10000 готівкою.
Ввезення і вивіз місцевої валюти заборонено.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет або 1 коробки сигар;
• до 1 л алкогольних напоїв міцністю до 22%, до 2 л менш міцних напоїв;
• до 500 г кави;
• духів - 2 флакона (повинні бути відкриті);
• предметів особистого вжитку і подарунків вартістю не більше $ 100.

Заборонено:
• ввезення наркотиків і деяких ліків;
• виробів тварини, сільськогосподарського та садового походження;
• вивезення сигар в кількості більше 50 штук на людину;
• предметів історичної та художньої цінності (особливо піднятих з дна моря);
• деяких видів орхідей і серцевини пальмового дерева.