+380969522339

Показати меню

Віза в Коста-Ріку

Умови отримання візи в Коста-Ріку

Для громадян України і Росії, які приїжджають в Коста-Ріку на термін до 30 днів, віза не потрібна. В аеропорту потрібно пред'явити закордонний паспорт, дійсний мінімум 6 місяців, і авіаквитки.
Громадянам інших країн необхідна віза, яка оформляється в Посольстві Коста-Ріки.

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців з початку поїздки (для дітей 6-14 років, вписаних в паспорти батьків, обов'язкова наявність фото);
• копії заповнених сторінок в закордонному паспорті;
• три фотографії 3 × 4 см;
• три заповнених анкет;
• туристичний ваучер або підтвердження бронювання готелю;
• довідка з місця роботи на фірмовому бланку: друк, посада, робочий телефон, розмір окладу (не менше $ 300), бажано підтвердження, що співробітник знаходиться в оплачуваній відпустці;
• документи, що підтверджують платоспроможність.

Вартість
20 USD

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення валют не обмежено (обов'язкова декларація).

Дозволено:
• ввезення до 400 сигарет, або 50 сигар, або 500 г тютюну (особам старше 18 років);
• до 3 л міцних спиртних напоїв;
• духів, одягу і взуття - в межах особистих потреб.

Заборонено:
• ввезення зброї та боєприпасів (без дозволу МВС країни);
• психотропних та наркотичних речовин;
• порнографічних видань;
• м'ясопродуктів;
• фруктів, овочів і продуктів з них;
• рослин, черешків, насіння і квітів;
• медикаментів, якими не користується турист (потрібен рецепт або медкартка);
• вивезення археологічних цінностей, антикваріату, рідкісних тварин і птахів, їх шкур і чучел.