+380969522339

Показати меню

Віза в Нікарагуа

Умови отримання візи в Нікарагуа

Документи:
• закордонний паспорт, Термін дії якого складає не менше шести місяців на момент в'їзду;
• заповнену іспанською або англійською мовою імміграційну карту (Tourist Card);
• зворотні квитки;
• підтвердження наявності достатніх фінансових коштів для перебування в країні (не менше $ 200 на людину на весь термін поїздки).

Вартість
5 USD

Терміни видачі
від 7 днів

Термін дії
1 місяць

Митні правила
Гроші

Транзит валюти не лімітований.

Дозволено:
• одного великого або трьох маленьких флаконів парфумів або одеколону;
• сигарет - до 200 шт., або 50 сигар, або 500 гр. табака;
• спиртних напоїв - до 3 л. (особам старше 18 років).
Жорстко контролюється і обмежується ввезення м'яса і виробів з м'яса і шкури. Ввезення техніки, комп'ютерів, або ж біноклів обмежується: 1 штука кожного вищезгаданого предмета.
Якщо їдете на полювання, то можливе ввезення зброї суто для цієї мети і патронів (кількість обмежена: до 200 штук.) тільки при вирішенні МВС Нікарагуа і міжнародної сертифікації ввезеного типу зброї.
Якщо є бажання вивести з країни лото, золоті вироби, предмети історичної або археологічної цінності, то для цього вам буде потрібен спеціальний дозвіл.