+380969522339

Показати меню

Віза в Панаму

Умови отримання візи в Панаму

Документи:
• закордонний паспорт;
• 2 кольорові або чорно-білі фотографії розміром 3х4 см;
• авіаквитки (або їх бронь) в обидва кінці;
• анкету, заповнену англійською або іспанською мовою і особисто підписану заявником;
• запрошення від приватної особи (оригінал або факс), завірене в мерії за місцем проживання, або підтвердження броні готелю (оригінал або факс) з друком і підписом відповідальної особи;
• довідку з місця роботи на фірмовому бланку підприємства з зазначенням посади, окладу і стажу роботи. Також в довідці має бути зазначено, що працівнику на час поїздки до Панами надається відпустка зі збереженням робочого місця;
• студентам і школярам - довідку з місця навчання, спонсорський лист від батьків та довідку з місця роботи особи, що оплачує поїздку;
• дітям - копію свідоцтва про народження. У разі якщо дитина подорожує у супроводі тільки тата/мами або третьої особи, буде потрібно нотаріально завірена згода на вивезення дитини від мами/тата.

Вартість
від 75 USD

Термін видачі
від 1 - 7 днів

Митні правила
Гроші

Транзит валюти не обмежено.
Ввозити гроші можна в будь-якому вигляді, декларувати потрібно суми понад $ 10000. Коштовності при ввезенні потребують декларування.

Дозволено:
• до трьох пляшок алкогольних напоїв;
• духів та іншої парфумерії - для особистого використання;
• подарунків загальною вартістю до $ 50;
• до 500 сигарет або 50 сигар або 500 гр тютюну.

Заборонено:
• ввезення зброї та вибухових речовин;
• наркотиків та деяких медикаментів;
• вироби тваринного походження;
• швидкопсувних продуктів;
• плоди, фрукти;
• представників флори і фауни.