+380969522339

Показати меню

Віза в Пуерто-Ріко

Умови отримання візи в Пуерто-Ріко

Документи:
• закордонний паспорт;
• старий закордонний паспорт (та його копію), якщо в ньому були візи США, Канади, країн Шенгенської зони, Великобританії;
• дві фотографії паспортного зразка;
• довідка з роботи на фірмовому бланку (місце роботи, посада, робочий стаж і зарплата);
• запрошення;
• відомості про родичів, що підтверджує ступінь споріднення;
• копія страхового поліса;
• доказ наявності грошових коштів для здійснення поїздки;
• анкети;

Вартість візи
140 USD

Термін видачі візи
від 7 до 30 днів

Митні правила
Гроші

Транзит валюти не обмежено. Декларувати потрібно суми понад $ 10 000.
Якщо ввозиться золото і вироби, то обов'язкове декларування.

Дозволено:
• ввести предмети та товари для особистого користування.

Заборонено:
• ввезення зброї та вибухових речовин;
• наркотиків та деяких медикаментів;
• швидкопсувних продуктів.