+380969522339

Показати меню

Віза в Тринідад і Тобаго

Умови отримання візи в Тринідад і Тобаго
В'їзна віза видається в посольстві Великобританії.

Документи:
• закордонний паспорт (мінімум одна чиста сторінка), дійсний від 6 місяців після закінчення поїздки;
• старий закордонний паспорт, якщо такий є;
• дві недавні кольорові фотографії 3,5 х4, 5 см (без овалів, рамок і куточків, на світлому фоні, обличчя - приблизно 70% знімка, без головних уборів і окулярів), одна кріпиться до анкети степлером вздовж правого краю так, щоб скріпка не потрапляла на зображення;
• анкета, заповнена англійською мовою на сайті Міграційної служби Великобританії visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx. Вся інформація буде зашифрована в баркод, а заявник отримає індивідуальний реєстраційний номер. Обов'язково роздрукувати анкету і поставити підпис;
• додаткова анкета, заповнена англійською мовою та підписана заявником;
• підтвердження платоспроможності (недавні виписки з банківських рахунків, квитанції про отримання зарплати або документи з печаткою з податкової інспекції). УВАГА! Довідки про обмін валюти або готівки не можуть бути підтвердженням фінансового благополуччя. До прямих доказів також не відносяться документи на рухоме і нерухоме майно, хоча копії цих документів значно збільшують шанси отримання візи;
• довідка з місця роботи (переклад і завірення не потрібні) на фірмовому бланку: всі координати підприємства, посада і оклад (бажано більше $ 700), підписи директора і головного бухгалтера, печатка;
• приватним підприємцям - ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП / ПБЮЛ та постановку на облік у податкових органах;
• непрацюючим пенсіонерам - ксерокопія пенсійного посвідчення, довідка з місця роботи особи, що оплачує поїздку, або виписка з його банківського рахунку, заява за підписом даної особи про те, що вона оплачує всі витрати;
• для студентів - студентський квиток, довідка з місця навчання, довідка з місця роботи особи, що оплачує поїздку, заява за підписом даної особи про те, що вона оплачує всі витрати;
• для школярів - довідка зі школи, довідка з місця роботи особи, що оплачує поїздку, заява за підписом даної особи про те, що вона оплачує всі витрати;
• запрошення від приймаючої сторони (терміни поїздки, назва готелю, всі учасники поїздки, дати їх народження та номери закордонних паспортів), підтвердження броні готелю;
• оригінал і копія квитків в обидва кінці.

Вартість
524 гривні

Термін видачі
Від 10 днів до 3 тижнів

Термін дії
30 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення іноземної валюти не обмежено.
Вивезення - в межах суми, зазначеної у в'їзній декларації.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет, або 50 сигар, або 250 г тютюну (особам старше 17 років);
• до 1,5 л вина або іншої алкогольної продукції (у відкритих пляшках!);
• духів і парфюмерії для особистих потреб;
• речей і подарунків на суму до $ 200.

Заборонено:
• ввіз і вивіз наркотиків і психотропних речовин;
• зброї та боєприпасів;
• вивезення предметів історичної цінності;
• рослин і тварин, внесених до списку зникаючих видів.