+380969522339

Показати меню

Віза в Аргентину

Умови отримання візи в Аргентину

Документи:
• закордонний паспорт;
• дві анкети з фотографіями;
• авіаквитки в обидва кінці;
• докази платоспроможності з розрахунку $ 50 в день;
• запрошення - туристичне, приватне або службове (нотаріально завірений оригінал або факс).
Безвізовий транзит заборонений.

Термін видачі
Від 3 до 7 робочих днів

Термін дії
Короткострокова віза - 30 днів,
багаторазова - від 30 днів до 1 року,
транзитна - від 5 до 10 днів (в залежності від наданих документів і запиту).

Митні правила
Гроші
Ввезення і вивезення національної та іноземних валют не обмежено.
Суму понад $ 10 000, а також золото і золоті вироби, необхідно декларувати.

Дозволено:
• ввезення сигарет - до 200 шт. або сигар - до 25 шт.;
• спиртних напоїв - до 2 л;
• консервованих продуктів харчування - до 5 кг;
• сувенірів і подарунків - на суму не більше $ 300;
• предметів і речей домашнього ужитку - в межах особистих потреб.
За перевищення вказаної кількості стягується мито в розмірі 50% вартості.

Заборонено:
• ввезення неконсервованих продуктів харчування;
• предметів історичної, художньої чи археологічної цінності.