+380969522339

Показати меню

Віза в Барбадос

Умови отримання візи в Барбадос

Громадяни України та Росії, які прибувають в Барбадос на термін до 28 днів, можуть отримати візу при в'їзді.

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців (обов'язкове підпис власника);
• запрошення (туристичне, приватне або службове);
• ваучер або броня готелю;
• підтвердження платоспроможності (виписки з банківських рахунків, квитанції про зарплату і т.д.) або гарантійний лист від особи чи організації, які оплачують тур;
• квитки в обидва кінці.

Транзитна віза
Якщо виїзд з країни відбувається протягом 48 годин з моменту прибуття, тоді транзитна віза не потрібна. Потрібні документи, що підтверджують законність в'їзду в наступну країну, а також квитки на весь подальший маршрут. При наявності цих документів можна залишити транзитну зону аеропорту.
Туристи, які прибувають на острів для посадки в місцевих портах на круїзні судна або яхти, повинні мати квиток на судно або виписку з суднової ролі, яка підтверджує резервування місця на яхті.

Митні правила
Гроші

Ввезення місцевої та іноземної валюти не обмежено, декларація обов'язкова.
Вивезення місцевої валюти заборонено, іноземної - в межах суми, декларованої по прибуттю.

Дозволено:
• ввезення до 200 сигарет або 450 г тютюнових виробів (особам старше 18 років);
• до 0,75 л міцних спиртних напоїв і до 0,75 л вина;
• до 150 мл парфумів і до 300 мл парфумерних виробів;
• подарунків і будь-яких інших товарів і виробів загальною вартістю до 100 Барбадоських доларів.
М'ясо і м'ясні вироби ввозяться тільки з дозволу Міністерства сільського господарства.

Заборонено:
• транзит зброї і боєприпасів;
• наркотичних речовин;
• ввезення імпортного рома та напоїв на його основі;
• свіжих плодів і фруктів;
• будь-яких видів одягу з камуфляжної тканини.