+380969522339

Показати меню

Віза в Венесуелу

Умови отримання візи до Венесуели

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців на момент подачі документів (дві чисті сторінки);
• копія першої сторінки закордонного паспорта з даними заявника;
• копії всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта;
• анкета, заповнена англійською або іспанською мовою та підписана особисто заявником;
• дві недавні кольорові фотографії 3х4 см на білому фоні (одну приклеїти до анкети, другу - вкласти в закордонний паспорт);
• довідка з місця роботи на фірмовому бланку: посаду, оклад, стаж роботи і копія реєстраційного свідоцтва компанії;
• студентам і школярам - довідка з місця навчання;
• неповнолітнім - копія свідоцтва про народження (навіть при наявності внутрішнього паспорта);
• докази фінансового благополуччя ($ 50 на людину на кожен день перебування у Венесуелі);
• копії документів, що підтверджують наявність нерухомого або комерційного майна (одну копію направити в консульський відділ);
• бронь готелю (оригінал або факс) з друком і підписом відповідально особи або запрошення від турфірми, копію якого приймаюча сторона повинна надіслати до консульського відділу по факсу;
• запрошення (обумовити, що запрошуюча сторона бере на себе всі витрати);
• копія посвідчення особи запрошує;
• оригінал і копія авіаквитків в обидва кінці або підтвердження броні авіаквитків в обидва кінці. В броні повинні бути вказані дати і час вильоту та повернення, номера рейсів і назва авіакомпанії.

Вартість
30 USD

Термін видачі
10-15 днів

Термін дії
1год, перебування в країні до 90 днів, віза багаторазова

Транзитна віза
Безвізовий транзит можливий у випадку, коли пасажири продовжують поїздку протягом 24 годин з моменту прибуття тим же самим або стикувальним рейсом і не покидають транзитної зони аеропорту. У всіх інших випадках потрібно заздалегідь оформити транзитну візу. Для отримання даної візи необхідно надати ті ж документи, що і для туристичної візи, а також візу в країну кінцевого слідування (якщо є така потреба).

Митні правила
Декларуються золото і ювелірні вироби.

Гроші
Ввезення і вивезення валюти не обмежено. Суми понад $ 10 000 необхідно декларувати.

Заборонено:
• транзит зброї;
• наркотиків, наркомістких медикаментів і отрутохімікатів;
• вивезення рідкісних тварин, їх опудал і шкур.