+380969522339

Показати меню

Віза в Гайану

Умови отримання візи в Гайану

Для відвідування Гайани громадянам України та інших країн СНД потрібна віза. В Україні посольства Гайани немає, тому за візою необхідно звертатися в консульства Гайани в інших країнах. Найближчі представництва знаходяться у Великобританії (Лондон) і Бельгії (Брюссель).

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців на момент звернення за візою;
• дві анкети, заповнені англійською мовою і підписані особисто заявником;
• дві кольорові або ч / б фотографії 3х4 см;
• бронь готелю (оригінал або факс), або ваучер, або підтвердження платоспроможності ($ 500 на людину);
• квитанція про сплату консульського збору.

Термін видачі
3-5 робочих днів

Термін дії
До 90 днів, термін перебування в країні - до 30 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення іноземної валюти не обмежено (декларація обов'язкова).

Дозволено:
• ввезення тютюнових виробів;
• спиртних напоїв;
• продуктів харчування;
• одягу;
• відео-, аудіо-і фотоапаратури в межах особистих потреб;
• вивезення виробів із золота, срібла і коштовних каменів, виробів з дерева, монет та марок з офіційним підтвердженням законності їх придбання.

Заборонено:
• ввезення наркотиків;
• зброї та боєприпасів без спеціального дозволу.