+380969522339

Показати меню

Віза в Парагвай

Умови отримання візи в Парагвай

Документи:
• закордонний паспорт;
• копії заповнених сторінок закордонного паспорта;
• 2 кольорові або чорно-білі фотографії розміром 3х4 см;
• авіаквитки (або їх бронь) в обидва кінці;
• 2 анкети, особисто підписані заявником;
• запрошення від приватної особи (оригінал або факс), завірене в мерії за місцем проживання, або підтвердження броні готелю (оригінал або факс) з друком і підписом відповідальної особи;
• довідку з місця роботи на фірмовому бланку підприємства з зазначенням посади, окладу і стажу роботи. Також в довідці має бути зазначено, що працівнику на час поїздки до Парагваю надається відпустка зі збереженням робочого місця;
• студентам і школярам - довідку з місця навчання, спонсорський лист від батьків та довідку з місця роботи особи, що оплачує поїздку;
• дітям - копію свідоцтва про народження.

Вартість
від 45-65 USD

Термін видачі
2-3 дня

Митні правила
Гроші

Транзит іноземної валюти дозволений, але обов'язкове декларування.
Дозволяється вивозити продукти, золото і срібло суто для особистого користування.
Не дозволено без документів вивозити золото, алмази, саджанці тропічних дерев, шкури диких тварин.

Дозволено:
• алкогольні напої та парфумерію для особистого використання;
• особисті речі та спортивний інвентар;
• тютюнові вироби для особистого користування.

Заборонено:
• ввезення зброї та вибухових речовин;
• наркотиків та деяких медикаментів;
• порнографію.